Pret redus! IM FIRE STARTER, 250 ML Extinde

Energizant FIRE STARTER, 250 ML

Iron Maxx Iron Maxx

RXS359

Nou

Este o bautura energizanta ce contine cafeina, taurina, arginina si vitamine din complexul B.
O doza furnizeaza cantitatea exacta de carbohidrati necesari unui antrenament eficient.
O doza contine 80mg de cafeina.

MOMENTAN INDUSPONIBIL

Mai multe detalii

Cumpara de 150,00lei si vei avea transport GRATUIT!

Fire Starter fabricat de IronMaxx este o bautura energizanta ce contine glucide, taurina, cafeina, glucoronolactona, inozitol, si 4 vitamine din complexul B.
Glucidele sunt o sursa importanta de energie pentru toti, dar mai ales pentru cei care practica diverse sporturi, chiar si in scopuri recreative. Totodata, glucidele au ajuns sa se bucure si de o reputatie mai putin ilustra, fiind asociate cu unele boli ale civilizatiei moderne, cum sunt obezitatea si diabetul.
Glucidele ofera organismului energie – daca aceasta energie nu este folosita, atunci se depoziteaza printre altele sub forma de lipide. Concluzia ce rezulta din cele amintite mai sus este ca trebuie sa incercam sa echilibram aportul de energie cu consumul de energie – un stil de viata sedentar impune si o alimentatie mai saraca in calorii, in timp ce un stil de viata activ necesita mai multa energie.
Taurina este un acid amino-sulfonic cu rol in transportul de ioni si stabilizarea membranei celulare. Joaca un rol important la nivelul creierului, inimii, ochilor si sistemului vascular. La nivel cerebral se gaseste in cantitati mari, predilect in bulbul olfactiv si in centrul memoriei; intervine si in transmiterea semnalelor nervoase. De asemenea, are un rol esential in digestia lipidelor, fiind o componenta a sarurilor biliare, substante care actioneaza intr-un mod similar detergentilor, facand posibila emulsionarea lipidelor ingerate. Taurina poate fi sintetizata de organism, dar in perioade de stres, traume sau eforturi deosebite, necesita aport din exterior, deoarece aceste stari epuizeaza rezervele din organism. Ajuta la inlaturarea senzatiei de oboseala.
Cafeina este un alcaloid care se gaseste in numeroase specii de plante, actionand in acestea ca un „pesticid” care paralizeaza sau ucide insectele. Este un stimulent al sistemului nervos central si al metabolismului si este utilizat pentru recreere, pentru reducerea oboselii fizice si restabilirea vigilentei mentale atunci cand survine o stare de slabiciune sau moleseala.
Glucuronolactona este o substanta prezenta si in organism, provenind din glucoza. Are efecte benefice asupra concentrarii.
Inozitolul impreuna cu colina participa la biosinteza fosfolipidelor, componente esentiale ale membranei celulei nervoase. Ca urmare, are rol in transmiterea influxului nervos si deci in activitatea cerebrala.
Vitaminele din complexul B, datorita rolului important pe care il au in metabolismul energetic si functionarea sistemului nervos sunt componente des intalnite in bauturile energizante. Cele 4 vitamine B din Fire Starter sunt niacina, vitamina B6, biotina si vitamina B12. Acestea contribuie la: metabolismul energetic normal (niacina, vitamina B6, biotina, vitamina B12), functionarea normala a sistemului nervos (niacina, vitamina B6, biotina, vitamina B12), reducerea oboselii (niacina, vitamina B6, vitamina B12), functionarea normala a sistemului imunitar (vitamina B12, vitamina B6), metabolismul normal al proteinelor si glicogenului (vitamina B6); metabolismul normal al macronutrientilor (biotina).
Fire Starter
Cantitate neta 0,25 L
Bautura energizanta carbonatata cu vitamine si aminoacizi. Cu zaharuri si indulcitori. Pasteurizata. Continut ridicat de cafeina. Nu se recomanda pentru copii, femei insarcinate sau care alapteaza. 100 ml contin 32 mg cafeina. Nu consumati cu alcool.

Ingrediente: zer (lapte) din concentrat (51%); apa; zahar; glucoza; corectori de aciditate - acid citric, citrat de sodiu; dioxid de carbon; taurina (0,4%); aroma; corector de aciditate - monohidrogen carbonat de magneziu; cafeina (0,03%); glucuronolactona; inozitol (0,02%); coloranti - caramel amoniacal sulfit, riboflavina; amestec de vitamine - niacina, vitamina B6, biotina, vitamina B12. A se servi rece.

Scrie o recenzie

Energizant FIRE STARTER, 250 ML

Energizant FIRE STARTER, 250 ML

Accept

Site-ul Xnutrition.ro foloseste cookie-uri cu rolul de a optimiza navigarea si de a oferi servicii adaptate necesitatilor si intereselor fiecarui utilizator in parte. In caz contrar, acestea vor intra in vigoare de-indata ce inchizi aceasta notificare, derulezi pagina sau accesezi linkurile prezente.