ALLST GLUTAMIN DRINK, 400g Extinde

GLUTAMIN DRINK ALLST, 400g

All Stars All Stars

Nou

info nutritional glutamin drink

MOMENTAN INDISPONIBIL

100% GLUTAMIN DRINK este util celor care doresc o recuperare rapida si eficienta in urma antrenamentelor, datorita glutaminei, vitaminelor si mineralelor din compozitia sa.Este disponibil sub forma de pulbere cu aroma de cirese.
-7100mg L-glutamine/portie
-40 portii

Mai multe detalii

Cumpara de 150,00lei si vei avea transport GRATUIT!

Concentratia intramusculara a glutaminei scade accentuat dupa antrenamente extenuante ca urmare a intensificarii proceselor catabolice. S-a observat ca suplimentarea organismului cu glutamina in asemenea situatii a condus la restabilirea echilibrului azot- azotat si a asigurat o sinteza proteica normala in muschi. Cu cat nivelul glutaminei in tesutul muscular este mai mare, cu atat posibilitatea “colapsarii” muschilor dupa efort fizic intens este mai redusa.
Pe langa aminoacizi, un rol important in functionarea optima a organismului o au vitaminele si mineralele. Acestea, desi prezente in alimentatie intr-o pondere mai mica decat proteinele / aminoacizii, asigura desfasurarea optima a unui numar important de procese fiziologice, sportivilor fiind utile in special datorita participarii lor la obtinerea de energie, functionarea sistemului nervos si reducerea oboselii.
Mineralele din compozitia produsului 100% Glutamin Drink sunt potasiul, calciul, fosforul si magneziul. Acestea sunt importante pentru sportivi deoarece contribuie la: metabolismul energetic normal (magneziul, fosforul si calciul), functionarea normala a sistemului nervos (potasiul si magneziul) si functionarea normala a muschilor (potasiul, magneziul si calciul). Pe langa acestea, magneziul prezinta un interes aparte pentru sportivi, deoarece contribuie la reducerea oboselii si sinteza normala a proteinelor.
Cele patru minerale sunt completate de noua vitamine, lipo- si hidrosolubile, cu diverse functii in organism, contribuind la: metabolismul energetic normal (vitamina C, niacina, acidul pantotenic, vitamina B6, vitamina B2, vitamina B1, biotina, vitamina B12), functionarea normala a sistemului nervos (vitamina C, niacina, vitamina B6, vitamina B2, vitamina B1, biotina, vitamina B12), reducerea oboselii (vitamina C, niacina, acidul pantotenic, vitamina B6, vitamina B2, vitamina B12), protectia celulelor impotriva stresului oxidativ (vitamina C, vitamina E), functionarea normala a sistemului imunitar (vitamina C, vitamina B12, vitamina B6), metabolismul normal al proteinelor si glicogenului (vitamina B6) si metabolismul normal al macronutrientilor (biotina).

Ingrediente active per
lingurita de pulbere (5 g):
L - glutamina    3550 mg
Potasiu    52,4 mg
Vitamina C    40 mg
Calciu    34,9 mg
Fosfor    27,85 mg
Magneziu    10 mg
Niacina    8 mg
Vitamina E    6 mg
D – pantotenat de calciu    3 mg
Vitamina B2    0,7 mg
Vitamina B6    0,7 mg
Vitamina B1    0,55 mg
Biotina    25 mcg
Vitamina B12    1,25 mcg

Alte ingrediente: acidifiant – acid citric; concentrat din suc de sfecla; aroma; citrat de sodiu; indulcitor – acesulfam de potasiu; fosfat de sodiu; indulcitor - sucraloza.................q.s.

Mod de administrare: ca supliment alimentar, adaugati 2 lingurite (10 g) de GLUTAMIN in 250 ml apa sau suc si amestecati intr-un shaker. Consumati 2 – 6 lingurite de GLUTAMIN per zi. GLUTAMIN se poate consuma inainte de micul dejun, in timpul zilei, inainte si imediat dupa antrenament si / sau inainte de culcare.

Atentie!

Daca sunteti insarcinata, doriti sa deveniti insarcinata, alaptati, luati orice fel de medicamente sau suferiti de orice afectiune, consultati medicul inainte de a utiliza produsul.

Notificat MS / CRSPT Seria AB Nr. 1414 / 10.03.2017

Scrie o recenzie

GLUTAMIN DRINK ALLST, 400g

GLUTAMIN DRINK ALLST, 400g

Accept

Site-ul Xnutrition.ro foloseste cookie-uri cu rolul de a optimiza navigarea si de a oferi servicii adaptate necesitatilor si intereselor fiecarui utilizator in parte. In caz contrar, acestea vor intra in vigoare de-indata ce inchizi aceasta notificare, derulezi pagina sau accesezi linkurile prezente.