Pret redus! PERFORMANCE GLUTA+MG, 300g Extinde

GLUTA+MG PERFORMANCE, 300g

Nutrytec Nutrytec

Nou

Este un supliment alimentar cu glutamina si minerale sub forma de pulbere.

O portie (20g) contine
- 16,7g glutamina
- 300mg potasiu
- 157,5mg magneziu
- 149mg sodiu
- fara substante interzise
- fara aspartam
- testat antidoping

Mai multe detalii

Timp ramas:

Cumpara de 150,00lei si vei avea transport GRATUIT!


Aminoacidul L-glutamina a fost izolat pentru prima data in 1883. Are o raspandire ubicvitara, atat sub forma libera, cat si legata. Joaca un rol cheie in numeroase functii ale organismului. Este precursorul acidului glutamic care, la randul sau, este precursorul GABA (neurotransmitator). De asemenea, L-glutamina este aminoacidul liber care se afla in cea mai mare cantitate in sange si in celulele musculare. Reprezinta  61% din totalul de aminoacizi prezenti in celulele musculare. In structura sa exista doua grupari aminice (cu azot) dintre care unul se elibereaza usor si astfel este principalul “caraus” al azotului in celule. Se cunoaste faptul ca 35 % din azotul care accede in celula musculara este transportat de glutamina. Azotul, odata ajuns in celule, va fi utilizat in procesele de sinteza si crestere.
Concentratia intramusculara a glutaminei scade accentuat dupa antrenamente extenuante ca urmare a intensificarii proceselor catabolice. S-a observat ca suplimentarea organismului cu glutamina in asemenea situatii a condus la restabilirea echilibrului azot- azotat si a asigurat o sinteza proteica normala in muschi. Cu cat nivelul glutaminei in tesutul muscular este mai mare, cu atat posibilitatea “colapsarii” muschilor dupa efort fizic intens este mai redusa.
Magneziul este un element comun in mediu, fiind al treilea element ca abundenta dizolvat in apa de mare, dupa sodiu si clor. Indeplineste roluri importante in majoritatea celulelor, interactionand cu compusi cum ar fi acidul adenozintrifosforic (ATP, compus vital pentru metabolismul energetic) si acizii nucleici (DNA si RNA). Se gaseste si in structura clorofilei din plante.
    In organismul adultului se afla aproximativ 25-30 g magneziu, din care circa 60% se afla in schelet. Restul se afla in celule, predilect in mitocondrii si nucleu, precum si in spatiul extracelular. Magneziul participa, alaturi de calciu si fosfor, la asigurarea structurii de rezistenta osoasa, contribuie la echilibrul electrolitic. Pentru sportivi este important prin implicarea sa in metabolismul energetic, energia fiind necesara tuturor proceselor vitale si nu doar antrenamentelor; totodata este implicat in functionarea normala a sistemului nervos, oferind si un suport „mental” antrenamentelor. Deoarece este implicat in functionarea normala a muschilor, magneziul este esential pentru cei care doresc sa efectueze exercitii fizice mai mult sau mai putin intense. Magneziul se poate dovedi util si in perioada de dupa antrenament, deoarece contribuie la reducerea oboselii, dar si la sinteza normala a proteinelor, componente esentiale ale celulelor musculare.
Potasiul este si el un mineral raspandit in mediu, in organism fiind implicat in functionarea normala a sistemului nervos, functionarea normala a muschilor respectiv mentinerea tensiunii arteriale normale.
Produsul Gluta + Mg fabricat de Nutrytec contine cele trei ingrediente active amintite, fiind disponibil sub forma de pulbere cu aroma de kiwi.

Gluta + Mg Kiwi Flavour (Performance Platinum Series)
Supliment alimentar cu L-glutamina si minerale, cu indulcitor.

Prezentare: 300 g (0,7 lbs) sub forma de pulbere cu aroma de kiwi. Greutate neta: 300 g  (0,7 lbs). Portia zilnica recomandata: 20 g. Mod de administrare: Consumati 5 g (1 cupa rasa de 5 ml) dizolvate in 100 ml de apa, inainte de antrenament, 10 g (2 cupe rase de 5 ml) dizolvate in 200 ml de apa 30 minute dupa antrenament si inca 5 g inainte de culcare. Ingrediente: L-glutamina, acidifiant (acid citric), citrat de tripotasiu, citrat de magneziu, citrat trisodic, bicarbonat de sodiu, oxid de magneziu, aroma, indulcitor (sucraloza), agent antiaglomerant (dioxid de siliciu) si coloranti (tartrazina si albastru patent V). Poate contine urme de lapte, gluten, oua, peste si soia.

20 g contin:
L-glutamina        16,7 g
Potasiu            300 mg
Magneziu        157,5 mg
Sodiu            149 mg

Notificat MS / CRSPT Seria AB Nr. 1476 / 19.07.2017

Scrie o recenzie

GLUTA+MG PERFORMANCE, 300g

GLUTA+MG PERFORMANCE, 300g

Accept

Site-ul Xnutrition.ro foloseste cookie-uri cu rolul de a optimiza navigarea si de a oferi servicii adaptate necesitatilor si intereselor fiecarui utilizator in parte. In caz contrar, acestea vor intra in vigoare de-indata ce inchizi aceasta notificare, derulezi pagina sau accesezi linkurile prezente.