Pret redus! SYN L-GLUTAMINE 300g Extinde

SYN L-GLUTAMINE 300g

Syntech Syntech

RXS241

Nou

Produsul L-Glutamine fabricat de SynTech™ contine 5 g de L-glutamina per portie, avand efect anti-catabolic si stimuland regenerarea muschilor dupa antrenamente.

Mod de administrare: dupa antrenament si seara

Mai multe detalii

Timp ramas:

44,80lei

64,00lei

-30%

Cumpara de 150,00lei si vei avea transport GRATUIT!

SynTech
L-Glutamine

Produsul L-Glutamine fabricat de SynTech contine 5 g de L-glutamina per portie, avand efect anti-catabolic si stimuland regenerarea muschilor dupa antrenamente.
Aminoacidul din compozitia acestuia a fost izolat pentru prima data in 1883 si sintetizat abia in 1933. Are o raspandire ubicvitara, atat sub forma libera, cat si legata. Joaca un rol cheie in numeroase functii ale organismului. Este precursorul acidului glutamic care, la randul sau, este precursorul GABA (neurotransmitator). De asemenea, L-glutamina este aminoacidul liber care se afla in cea mai mare cantitate in sange si in celulele musculare.  Reprezinta  61% din totalul de aminoacizi prezenti in celulele musculare. In structura sa exista doua grupari aminice (cu azot) dintre care unul se elibereaza usor si astfel este principalul “caraus” al azotului in celule. Se cunoaste faptul ca 35 % din azotul care accede in celula musculara este trasportat de glutamina. Azotul, odata ajuns in celula, va fi utilizat in procesele de sinteza si crestere.
Concentratia intramusculara a glutaminei scade accentuat dupa antrenamente extenuante ca urmare a intensificarii proceselor catabolice.     S-a observat ca suplimentarea organismului cu glutamina in asemenea situatii  va conduce la restabilirea echilibrului azot- azotat si va asigura o sinteza proteica normala in muschi. Cu cat nivelul glutaminei in tesutul muscular este mai mare, cu atat posibilitatea “colapsarii” muschilor dupa efort fizic intens este mai redusa. De asemenea, administrarea glutaminei va creste depozitele de glicogen muscular si va contracara efectele neplacute ale acidului lactic format in urma activitatilor fizice.
In general, se poate conchide ca glutamina, prin efectele sale enumerate mai sus, imbunatateste performantele, accelereaza refacerea musculara dupa epuizarea stocurilor de energie si asigura cresterea masei musculare. Glutamina este factorul cheie in cresterea masei musculare si datorita controlului gradientului “glutamina musculara / glutamina sanguina“. Este cunoscuta pentru efectul obtinerii unei musculaturi voluminoase intr-un interval scurt.
    
L-Glutamine
Pulbere Cantitate neta 300 g
Supliment alimentar cu glutamina

Ingrediente active per masura de pulbere (5 g):
L-glutamina    5 g
Poate contine urme de lapte, gluten, soia, ou, arahide si diverse tipuri de nuci si seminte.

Mod de administrare: ca supliment alimentar, amestecati 1 masura de pulbere (5 g) cu     250 ml apa. Consumati 1 masura dupa antrenament si 1 masura seara, inainte de culcare.

Atentie!
Consultati medicul inainte de a folosi acest produs daca urmati un tratament cu anticoagulante.

Notificat MS/CRSPT Seria AB Nr. 1041/11.06.2014

Nota 
2019-10-28

Efect anticatabolic!

Aminoacidul primordial in efectul anticatabolic, il recomand oricarui practicant de sport, amplifica recuperarea dupa fiecare antrenament si sprijina dezvoltarea musculara. Consum zilnic 10-20 gr glutamina, divizat dimineata si seara inainte de culcare.

  Scrie-ti parerea! !

  Scrie o recenzie

  SYN L-GLUTAMINE 300g

  SYN L-GLUTAMINE 300g

  Accept

  Site-ul Xnutrition.ro foloseste cookie-uri cu rolul de a optimiza navigarea si de a oferi servicii adaptate necesitatilor si intereselor fiecarui utilizator in parte. In caz contrar, acestea vor intra in vigoare de-indata ce inchizi aceasta notificare, derulezi pagina sau accesezi linkurile prezente.