PARTENER OFICIAL AL FEDERATIEI ROMANE DE CULTURISM SI FITNESS
T-SIZE RECOVERY SYN 1,62kg Extinde

T-SIZE RECOVERY SYN 1,62kg

Syntech Syntech

Nou

SynT size Recovery este un produs ce ofera suport nutritional in perioada de dupa antrenament.
O portie contine:
- 49g carbohidrati
- 35,6g proteine si aminoacizi (24g izolat proteic din zer,6g leucina, 6g glutamina)
- 2g Crea-Trona®
- 2g beta-alanina
- 200mg acid alfa lipoic

Mai multe detalii

172,13lei

Cumpara de 150,00lei si vei avea transport GRATUIT!

SynTech
SynTsize Recovery    SynTsize Recovery este un produs care ofera suport nutritional in perioada de dupa antrenament, perioada de aproximativ 2 ore dupa acesta fiind numita si „fereastra anabolica”. Un aport de carbohidrati si aminoacizi este benefic pentru organism in aceasta perioada, deoarece ajuta la refacerea rezervelor de glicogen si aminoacizi care au fost epuizate in timpul antrenamentelor, ajutand astfel la mentinerea si dezvoltarea masei musculare. In situatia opusa, dezvoltarea masei musculare este mult incetinita. SynTsize Recovery contine ingrediente cheie in recuperarea dupa efort dozate in proportiile optime: glucide, proteine si aminoacizi, creatina dublu tamponata Crea-Trona®, beta-alanina si acid alfa-lipoic.
    Glucidele din SynTsize Recovery sunt reprezentate de dextroza si amidonul din porumb ceros, prezente in proportii egale. Acestea au rolul de a reface rezervele de glicogen (un compus care contine numeroase unitati de glucoza legate) care sunt epuizate in timpul antrenamentelor. Rezervele de glicogen ale organismului se afla in principal in ficat si muschi; daca stocul de glicogen din muschi este epuizat, organismul incepe sa utilizeze aminoacizi proveniti din catabolizarea („descompunerea”) tesutului muscular in vederea obtinerii de glucoza, pentru a putea produce energie. Prin urmare, este importanta asigurarea unui aport satisfacator de glucide in urma eforturilor fizice intense, pentru a reface rezerva de glicogen a organismului. Dextroza si amidonul din porumb ceros sunt doua glucide care sunt digerate usor, declansand rapid sinteza glicogenului.
    Proteinele si aminoacizii au si ele un rol important in perioada post-antrenament, fiind constituenti majori ai masei musculare; mentinerea si dezvoltarea masei musculare nu este posibila fara acestia.
    Izolatul proteic din zer este absorbit rapid si eficient, fiind bogat in aminoacizi cu catena ramificata (BCAA).
    Leucina este adaugata in produs datorita rolului sau in cresterea sintezei proteinelor. Stimuleaza dezvoltarea muschilor si „consumarea” grasimilor.
    Glutamina imbunatateste recuperarea, ajuta sistemul imunitar si sprijina secretia hormonului de crestere. De asemenea, are rol in refacerea rezervelor de glicogen ale muschilor.
    Creatina dublu tamponata Crea-Trona® - SynTech a ales sa foloseasca aceasta creatina in locul celei alcaline deoarece este mai stabila in mediul acid al stomacului si este absorbita mai usor. Tamponul bicarbonat din compozitia acesteia ajuta tamponul bicarbonat al organismului, imbunatatind performatele in timpul antrenamentului si sprijinind recuperarea.
    Beta-alanina in combinatie cu creatina este mai eficienta in dezvoltarea masei musculare decat creatina singura. Beta-alanina tamponeaza acidul lactic si creste concentratia de carnosina in muschi. O concentratie marita a carnosinei permite, gratie unui numar de mecanisme biochimice, amanarea oboselii musculare intr-un mod eficient. De asemenea, beta-alanina accelereaza recuperarea si impiedica deteriorarea muschilor.
    Acidul alfa-lipoic este un antioxidant care optimizeaza secretia de insulina atunci cand este consumat in combinatie cu glucidele. Combinatia acid alfa-lipoic + glucide + creatina este mai eficienta in ceea ce priveste absorbtia creatinei in muschi, in comparatie cu glucidele si creatina.
    Produsul SynTsize Recovery, multumita ingredientelor sale este deosebit de util in perioadele de dupa antrenament, fiind disponibil in doua arome: coacaze negre si piersici + mango.


SynTsize Recovery CASSIS
Pulbere Cantitate neta 1,62 kg
Supliment alimentar cu proteine din zer, glucide, aminoacizi, beta-alanina si creatina – aroma de coacaze negre
Cu indulcitor.

Ingrediente active per masura de pulbere (45 g):
Dextroza    12,07 g
Amidon din porumb ceros    12 g
Izolat proteic din zer    12 g
Strength, Power & Endurance    2 g
   Crea-Trona™ creatina dublu tamponata    1 g
   Beta-alanina    1 g
Recovery Matrix    6,1 g
   Leucina    3 g
   Glutamina    3 g
   Acid alfa-lipoic    0,1 g

Alte ingrediente: acidifiant – acid citric; aroma de coacaze negre; colorant – rosu Ponceau;  indulcitor – sucraloza; colorant – albastru briliant.................q.s.
Nu contine nuci ca ingrediente, dar poate contine urme de arahide si diverse tipuri de nuci si seminte.

Mod de administrare: ca supliment alimentar, amestecati 2 masuri (90 g) cu 450 ml apa si consumati dupa antrenament.

Atentie!

Consultati medicul inainte de a folosi acest produs daca urmati un tratament cu anticoagulante.

Notificat MS / CRSPT Seria AB / Nr. 1124 / 29.06.2015


Dupa ce salvezi produsul personalizat, nu uita sa-l adaugi in cos.

loader

* cimpuri obligatorii

Scrie o recenzie

T-SIZE RECOVERY SYN 1,62kg

T-SIZE RECOVERY SYN 1,62kg

Accept

Site-ul Xnutrition.ro foloseste cookie-uri cu rolul de a optimiza navigarea si de a oferi servicii adaptate necesitatilor si intereselor fiecarui utilizator in parte. In caz contrar, acestea vor intra in vigoare de-indata ce inchizi aceasta notificare, derulezi pagina sau accesezi linkurile prezente.