CALIVITA OXYMAX, 60ml Extinde

CALIVITA OXYMAX, 60ml

Calivita Calivita

GS_CV0124

Nou

Picaturile OxyMax® contin molecule de oxigen stabilizat, care patrund in fluxul sanguin in timpul digestiei. Aceasta forma, care este usor de utilizat de catre organism, poate contribui la reducerea efectelor nocive ale mediului inn care traim sau poate creste performantele fizice.

Mai multe detalii

201,25lei

Cumpara de 150,00lei si vei avea transport GRATUIT!


Mentinerea homeostazei organismului nostru necesita aproximativ 1000 ml (1 L) de oxigen, care trebuie sa ajunga la nivelul fiecarei celulele. Aceasta cantitate de oxigen este asigurata, in cazurile ideale, de oxigenarea corespunzatoare a sangelui. Astazi insa, ca urmare a tehnologizarii societatii moderne, are loc o limitare crescanda a sursei de oxigen. Daca, cu o suta de ani in urma, continutul de oxigen al aerului era de 22%, astazi este, in medie, de 19%, iar in orasele mari, de numai 12-15%.
Poluarea tot mai accentuata a mediului inconjurator, consumul alimentelor si al bauturilor prelucrate prin tehnologii moderne (care duc la cresterea continutului de substante nocive in alimente), stresul, iluminatul artificial, sedentarismul, absenta exercitiilor fizice, reduc cantitatea de oxigen care ajunge la celulele organismului. In cazul in care celulele nu sunt "aprovizionate" cu oxigen suficient, acestea se orienteaza spre o alta sursa de energie, spre metabolismul anaerob, ceea ce conduce la perturbarea procesului metabolic al celulelor.
OxyMax este un supliment de oxigen biologic care contine oxigen stabilizat. Contine 240000 de molecule de oxigen la un milion de particule (pentru comparatie, la apa potabila aceasta valoare este de 5-7, iar la apa de izvor 10-12). Oxigenul stabilizat este un concentrat electrolitic netoxic, care nu contine hidrogen-peroxid si care pune la dispozitia organismului oxigenul sub forma moleculara.
Oxigenul stabilizat ajuta la suplimentarea cu oxigen a tesuturilor, reincarca organismul cu energie, imbunatateste procesele fiziologice, metabolismul si circulatia sanguina, amelioreaza simptomele ce deriva din dificultatile respiratorii. Influenteaza benefic absorbtia si utilizarea vitaminelor, mineralelor, aminoacizilor si extractelor de plante. Are un efect aerobic pozitiv (creste capacitatea de asimilare a oxigenului) pe parcursul activitatilor fizice, de aceea se recomanda si culturistilor sau sportivilor care doresc sa atinga performante deosebite.
Conform dr. Parris Kidd, "oxigenul are un rol cheie in functionarea corespunzatoare a sistemului imunitar", respectiv in protectia organismului fata de diferite boli.


OxyMax
Supliment alimentar cu oxigen stabilizat
Cantitate neta 60 ml

Apa de izvor cu continut de ioni negativi de oxigen stabilizat 60 ml

Variatia ingredientelor +/- 5%

Mod de administrare: ca supliment alimentar, de 3 ori pe zi, 20 de picaturi de OxyMax intr-un pahar cu apa.
A nu se consuma nediluat.
Nu se recomanda gravidelor si femeilor care alapteaza.

Notificare MSP / ISPT / Seria AB / Nr. 0068 / 09.10.2007

Scrie o recenzie

CALIVITA OXYMAX, 60ml

CALIVITA OXYMAX, 60ml

Accept

Site-ul Xnutrition.ro foloseste cookie-uri cu rolul de a optimiza navigarea si de a oferi servicii adaptate necesitatilor si intereselor fiecarui utilizator in parte. In caz contrar, acestea vor intra in vigoare de-indata ce inchizi aceasta notificare, derulezi pagina sau accesezi linkurile prezente.