CALIVITA PROBIOBALANCE, 60tab Extinde

CALIVITA PROBIOBALANCE, 60tab

Calivita Calivita

GS_CV0148

Nou

Probio Balance este o tableta masticabila, cu o aroma placuta, pe care fiecare copil si adult o va lua cu placere. Fiecare tableta contine patru miliarde UFC (unitati formatoare de colonii) de probiotice. Cele trei tulpini de bacterii probiotice din compozitia tabletei se regasesc in flora intestinala sanatoasa.

Mai multe detalii

93,25lei

Cumpara de 150,00lei si vei avea transport GRATUIT!

Flora intestinala este compusa din diferite specii de bacterii care colonizeaza mucoasa intestinelor si care traiesc in simbioza cu organismul-gazda. Masa totala a acestor bacterii poate depasi chiar 1,5 kg. Bacteriile indeplinesc mai multe roluri: mentin echilibrul functiilor intestinale, ajuta la absorbtia si utilizarea anumitor nutrienti, sprijina peristaltismul, ajuta la sintetizarea unor vitamine. Se considera ca aproximativ 80% din sistemul imunitar se gaseste la nivelul colonului, astfel ca buna functionare a acestuia este foarte importanta. In general, numarul bacteriilor intestinale benefice este mai mare decat al celor daunatoare, dar aceasta situatie se poate modifica foarte usor, caz in care bacteriile patogene se pot multiplica rapid, in detrimentul celor benefice. Printre factorii care pot perturba echilibrul florei intestinale se numara: tratamentul cu antibiotice, in urma caruia sunt distrusi nu numai bacteriile patogene, ci si bacteriile benefice; fumatul; stresul; consumul excesiv de alimente prea condimentate sau prea grase; consumul excesiv de alcool; contactul cu culturile de bacterii straine (in timpul concediilor in strainatate); stari diareice. In aceste situatii, pentru a restabili echilibrul intestinal, este indicat aportul de bacterii probiotice si prebiotice.
Probioticele sunt microorganisme benefice care supravietuiesc efectelor distructive ale acidului gastric, bilei si enzimelor digestive, reusind sa ajunga si sa se multiplice in colon. Ele blocheaza inmultirea bacteriilor patogene, ajutand la mentinerea florei intestinale normale. Prebioticele nu sunt bacterii, ci carbohidrati complecsi care constituie hrana exclusiva a probioticelor. Produsele care contin atat probiotice, cat si prebiotice, se numesc simbiotice. ProbioBalance de CaliVita este un produs simbiotic care contine trei specii de probiotice, ajungand la un numar de 4 miliarde de germeni, prezenti in mod natural si in organismul uman. Aceste probiotice sunt Lactobacillus acidophilus, Bifidobacterium longum si Lactobacillus rhamnosus. Probabil ca cel mai cunoscut este Lactobacillus acidophilus, care contribuie la reducerea nivelului de bacterii patogene in intestinul subtire si, de asemenea, produce lactaza, o enzima deosebit de importanta pentru digestia laptelui. Lactobacillus acidophilus este, de asemenea, implicat in producerea vitaminelor B in timpul procesului de digestie. La fel, Bifidobacterium longum blocheaza cresterea bacteriilor nocive si fortifica sistemul imunitar. Aceleasi actiuni le exercita si Lactobacillus rhamnosus, care este deseori utilizat ca si conservant natural in iaurturi. Prebioticele sunt asigurate de existenta fructo-oligozaharidelor din compozitia produsului.
Suplimentul alimentar ProbioBalance de CaliVita contribuie la mentinerea unei flore intestinale echilibrate. Datorita gustului placut, poate fi administrat si copiilor.

ProbioBalance
Supliment alimentar probiotic
60 tablete masticabile = 69,7 g

O tableta contine:
Culturi probiotice: 4 miliarde UFC
Lactobacillus acidophilus 335,00 mg
Bifidobacterium longum 17,87 mg
Lactobacillus rhamnosus 6,70 mg
Fructo-oligozaharide (FOS) 25,00 mg

Alte ingrediente: agent de afanare - maltodextrina; ulei vegetal hidrogenat; aroma naturala de cirese; agenti de intarire - stearat de magneziu; antiaglomerant - dioxid de siliciu; colorant natural extras din sfecla rosie; indulcitor - sucraloza.................q.s.
Variatia ingredientelor +/- 5%

Mod de administrare: ca supliment alimentar, 1-2 tablete pe zi sau conform recomandarilor medicului dumneavoastra.

Notificare MS/ISPT/ Seria AB/ nr. 0265/28.09.2009

Data ultimei revizuiri a prospectului: ianuarie 2014.

Scrie o recenzie

CALIVITA PROBIOBALANCE, 60tab

CALIVITA PROBIOBALANCE, 60tab

Accept

Site-ul Xnutrition.ro foloseste cookie-uri cu rolul de a optimiza navigarea si de a oferi servicii adaptate necesitatilor si intereselor fiecarui utilizator in parte. In caz contrar, acestea vor intra in vigoare de-indata ce inchizi aceasta notificare, derulezi pagina sau accesezi linkurile prezente.