Pret redus! DETOX FOR HIM IM, 130 caps Extinde

DETOX FOR HIM IM, 130 caps

Iron Maxx Iron Maxx

RXS423

Nou

DETOX FOR HIM IM, 130 caps

Program de Detox cu OPC antioxidant (150 mg pe capsula)
10 μg zinc pe capsula
MSM - metilsulfonilmetan (500 mg pe capsula)
Element vital pentru producerea testosteronului
Sustine detoxifierea celulelor
Imbunatateste procesele de reinnoire din corpul dvs. (diviziunea celulara, reproducerea materialului genetic)
Stimuleaza sistemul imunitar
Vital pentru metabolismul aminoacizilor

Mod de administrare: ca supliment alimentar, 1-2 capsule pe zi, cu un pahar de apa.

Mai multe detalii

Cumpara de 150,00lei si vei avea transport GRATUIT!

IronMaxx
Detox for Her,  Detox for Him
Detox for Her si Detox for Him fabricate de IronMaxx combina proantocianidinele oligomerice din extract de seminte de struguri (cunoscute si sub abrevierea OPC, provenita din limba engleza), metilsulfonilmetanul, acidul folic si zincul in doua produse destinate femeilor respectiv barbatilor ce sprijina procesele de detoxifiere.
Cele doua produse contin ingrediente comune, cum sunt OPC si metilsulfonilmetan, dar si ingrediente specifice - Detox for Her contine acid folic, Detox for Him contine zinc.
Proantocianidinele oligomerice sunt substante naturale cu potential antioxidant ce se gasesc in diverse alimente de origine vegetala - nuci, ceai verde, frunze de Ginkgo biloba - dar in cantitatea cea mai mare se gasesc in semintele de struguri. OPC obtinute din semintele de struguri ajuta la mentinerea texturii si vitalitatii pielii in timpul curelor de detoxifiere. Multumita potentialului antioxidant, este eficient impotriva radicalilor liberi care sunt, in mare masura, raspunzatori pentru stresul oxidativ din organism. Multumita caracteristicilor pe care le poseda, proantocianidinele sunt ideale pentru sprijinirea detoxifierii organismului.
Metilsulfonilmetanul este un compus cu sulf ce imbunatateste aprovizionarea celulelor cu nutrienti si in acelasi timp sprijina eliminarea substantelor daunatoare.
Acidul folic (vitamina B9) este o substanta care nu se sintetizeaza in organism, de aceea trebuie procurata din alimente - gasindu-se predilect in alimente de origine vegetala - sau suplimente alimentare. In cazul femeilor, deficientele de acid folic sunt destul de comune. Acidul folic joaca un rol in diviziunea celulara, cu alte cuvinte in reinoirea acestora. Participa si la metabolismul aminoacizilor, astfel fiind util si pentru persoanele active din punct de vedere fizic.
Zincul este un constituent al anumitor metalo-enzime, (s-au descoperit peste 200) prima dintre acestea fiind descoperita in anul 1940. In organismul uman se afla circa 2-3 g zinc, distribuit in diverse tesuturi. Zincul este implicat in sinteza normala a proteinelor, componentele esentiale ale fiecarei celule musculare. Pentru barbati este foarte util deoarece participa la mentinerea unui nivel normal de testosteron in sange si este un antioxidant excelent, protejand celulele de actiunea nociva a radicalilor liberi.Detox for Him
130 capsule Cantitate neta 107,3 g
Supliment alimentar cu metilsulfonilmetan, extract din seminte de struguri si zinc

Ingrediente active per capsula:
Metilsulfonilmetan    500 mg
Extract din seminte de struguri    157 mg
   din care proantocianidine
   oligomerice    150 mg
Zinc (citrat de zinc)    10 mg

Alte ingrediente: gelatina din vita (capsula); antiaglomeranti - stearat de magneziu, dioxid de siliciu............q.s.
Poate contine urme de gluten, crustacee, lapte, ou si soia.

Mod de administrare: ca supliment alimentar, 1 - 2 capsule pe zi, cu un pahar de apa.

Notificat MS / CRSPT Seria AB Nr. 1856 / 21.01.2019

Scrie o recenzie

DETOX FOR HIM IM, 130 caps

DETOX FOR HIM IM, 130 caps

Accept

Site-ul Xnutrition.ro foloseste cookie-uri cu rolul de a optimiza navigarea si de a oferi servicii adaptate necesitatilor si intereselor fiecarui utilizator in parte. In caz contrar, acestea vor intra in vigoare de-indata ce inchizi aceasta notificare, derulezi pagina sau accesezi linkurile prezente.