IM COLLAGEN PROFESSIONAL LIQUID, 1000ml Extinde

COLLAGEN PROFESSIONAL LIQUID IM, 1000ml

Iron Maxx Iron Maxx

Nou

Produsul Collagen Professional Liquid fabricat de IronMaxx contine proteine sub forma de colagen hidrolizat de vita.

-1000ml
-39% proteine
-5% carbohidrati
-40 portii
-pentru o piele neteda, ferma si radianta
-benefic pentru articulatii
Mod de administrare: ca supliment alimentar, 25 ml Collagen Professional pe zi.

Mai multe detalii

96,00lei

Cumpara de 150,00lei si vei avea transport GRATUIT!


Colagenul reprezinta cea mai abundenta familie de proteine din organismul mamiferelor, alcatuind aproximativ 30% din masa totala de proteine. Se cunosc 28 de tipuri de colagen, avand caracteristici comune dar si numeroase diferente. Colagenul fibrilar joaca un rol predominant structural in organism, contribuind la forma si proprietatile mecanice ale unor tesuturi, cum sunt pielea, vasele de sange, oasele si articulatiile. Colagenul interactioneaza si cu celulele prin receptori specifici, fiind implicate in cresterea si diferentierea celulara. Cele 28 de tipuri de colagen au o distributie specifica in organism, fiind prezente in unele tesuturi intr-o pondere mai mare sau mai mica, unde indeplinesc un rol anume.
Data fiind prezenta lui in alimentele de origine animala, colagenul se regaseste si in alimentatie. El este responsabil de aspectul si proprietatile unor preparate ca gelatina, care contine colagen hidrolizat ireversibil.
Principalii aminoacizi din colagen sunt glicina, prolina si hidroxiprolina, ultimul dintre acestia reprezentand circa 25% din totalul aminoacizilor. In compozitia colagenului s-au decelat si aminoacizi cu catena ramificata (BCAA) – L-leucina, L-valina, L-izoleucina.
Produsul Collagen Professional Liquid fabricat de IronMaxx este disponibil sub forma lichida cu aroma de corcoduse, administrarea sa fiind foarte simpla – nu este nevoie de blender sau shaker.
Colagenul din compozitia produsului este hidrolizat, adica este supus unui proces similar celui care are loc in sistemul digestiv. Prin descompunerea moleculelor mari de colagen in unitati mai mici, digestia lui va fi mai rapida, deoarece nu trebuie descompuse lanturile lungi de proteina, constituite din mii de aminoacizi, ci doar unitatile mai mici formate dintr-un numar mult mai redus de aminoacizi. Astfel aminoacizii care alcatuiesc colagenul ajung mai repede in sange si de aici in intreg organismul, inclusiv in muschi.
Muschii sunt alcatuiti din celule specializate care sunt responsabile de contractia musculara. Acestea contin formatiuni specializate ale caror componente principale sunt proteinele.
Cresterea masei musculare este un proces complex care implica mai multi factori, unul dintre acestia fiind alimentatia. Proteinele contribuie la mentinerea si cresterea masei musculare, numarandu-se printre cei mai populari nutrienti printre sportivi. Consumul de proteine combinat cu un program de antrenamente poate fi foarte util celor care doresc sa-si dezvolte musculatura. In acelasi timp, proteinele pot fi utile si celor care doresc sa sprijine recuperarea dupa antrenamente mai mult sau mai putin intense.
    
Notificat MS / CRSPT Seria AB Nr. 1490 / 24.07.2017

Nota 
2018-06-15

Collagen

Recomand atât femeilor cât și bărbaților ,eu am o piele minunata datorită colagenului ,și nu mai am dureri articulare!
The best!

  Scrie-ti parerea! !

  Scrie o recenzie

  COLLAGEN PROFESSIONAL LIQUID IM, 1000ml

  COLLAGEN PROFESSIONAL LIQUID IM, 1000ml

  Accept

  Site-ul Xnutrition.ro foloseste cookie-uri cu rolul de a optimiza navigarea si de a oferi servicii adaptate necesitatilor si intereselor fiecarui utilizator in parte. In caz contrar, acestea vor intra in vigoare de-indata ce inchizi aceasta notificare, derulezi pagina sau accesezi linkurile prezente.