MSM 850 mg, 130caps IM Extinde

MSM 850 mg, 130caps IM

Iron Maxx Iron Maxx

RXS444

Nou

IRONMAXX MSM 850 mg, 130CAPS

Metilsulfonilmetanul (MSM)este cunoscut pentru potentialul sau antioxidant, precum si pentru efectul sau pozitiv in timpul detoxifierii.
Intareste sistemul imunitar
Ajuta la ameliorarea alergiilor si a artritei
Intareste oasele si articulatiile
Ajuta la atenuarea leziunilor musculare
Ajuta la detoxifierea corpului
Mod de administrare: ca supliment alimentar, 2 capsule per zi cu un pahar de apa

Mai multe detalii

60,00lei

Cumpara de 150,00lei si vei avea transport GRATUIT!

IronMaxx
MSM

Metilsulfonilmetanul (MSM) este o substanta naturala ce poate fi gasita in cantitati mici in alimente precum lapte, legume, fructe, peste si carne. Este implicat in numeroase procese fiziologice, precum producerea aminoacizilor, respectiv producerea colagenului, o proteina prezenta in cantitati mari in tesutul conjunctiv, tesut care este considerat „liantul” organismului.
MSM este cunoscut pentru potentialul sau antioxidant, precum si pentru efectul sau pozitiv in timpul detoxificarii. MSM este un compus organic cu sulf important pentru sinteza aminoacizilor cu sulf, implicit si pentru obtinerea proteinelor.
Deoarece sulful are un efect pozitiv asupra permeabilitatii membranelor celulare, ajuta la aprovizionarea mai eficienta a celulelor, inclusiv a celulelor musculare, cu nutrienti si o indepartare mai usoara a substantelor toxice, cum sunt unii acizi. Multumita acestui efect, MSM poate fi utilizat pentru a sprijini detoxificarea, avand ca rezultat o incidenta mai scazuta a durerilor musculare.
Sulful joaca un rol important in aprovizionarea cu energie si imbunatatirea flexibilitatii celulelor musculare, ajutand chiar si la evitarea stresului oxidativ, prin implicarea sa in producerea unui antioxidant important - glutationul. MSM sprijina si sanatatea tendoanelor, oaselor, cartilajelor, pielii, parului si unghiilor.


MSM
130 capsule Cantitate neta 127,4 g
Supliment alimentar cu metilsulfonilmetan

Ingrediente active per capsula:
Metilsulfonilmetan    850 mg

Alte ingrediente: gelatina din vita (capsula); antiaglomerant - stearat de magneziu............q.s.

Mod de administrare: ca supliment alimentar, 2 capsule per zi cu un pahar de apa.

Notificat MS / CRSPT Seria AB Nr. 1863 / 21.01.2019

Scrie o recenzie

MSM 850 mg, 130caps IM

MSM 850 mg, 130caps IM

Accept

Site-ul Xnutrition.ro foloseste cookie-uri cu rolul de a optimiza navigarea si de a oferi servicii adaptate necesitatilor si intereselor fiecarui utilizator in parte. In caz contrar, acestea vor intra in vigoare de-indata ce inchizi aceasta notificare, derulezi pagina sau accesezi linkurile prezente.