Pret redus! CARNITIN PURE LIQUID ALLST, 25 ml Extinde

CARNITIN PURE LIQUID ALLST, 25 ml

All Stars All Stars

Nou

info carnitin pure liquid

L-carnitina lichida sporeste eficienta antrenamentelor, ajuta la trasnformarea lipidelor in energie si contribuie la cresterea rezistentei organismului.
-1200mg/fiola
-18 fiole/pachet
-fara aspartam
-fara zahar

Pretul este per fiola.

Mai multe detalii

Cumpara de 150,00lei si vei avea transport GRATUIT!

L-carnitina a fost descoperita in anul 1905 si este produsa in  mod natural in organism, in ficat si in rinichi, fiind sintetizata din aminoacizii lizina si metionina. Unii o clasifica in grupa aminoacizilor neesentiali. Intervine in metabolizarea alimentelor, mai precis in „transformarea” acestora  in energie. L-carnitina transfera acizii grasi cu catene lungi, cum sunt trigliceridele, in mitocondrii („centralele” energetice ale celulelor) unde pot fi oxidati pentru a produce energie. L-carnitina are un rol important in exercitiile fizice, deoarece in timpul antrenamentelor se produce o scadere a concentratiei de carnitina din sistemele de depozit (muschi, ficat, rinichi). Cele mai mari cantitati de carnitina se gasesc in muschi si in inima. Deoarece principalii utilizatori ai energiei sunt chiar muschii scheletici si inima, o cantitate insuficienta de carnitina va genera o slabiciune musculara si functionarea defectuoasa a cordului. In plus, grasimea neutilizata se va depune.
In timpul unui antrenament de tip fitness, 50% din energia utilizata provine din metabolismul lipidelor (grasimilor), procentul fiind de 80% in cazul celor care practica sporturi de performanta.  Energia necesara pentru functionarea indelungata a musculaturii este obtinuta aproape in exclusivitate prin arderea grasimilor si, in consecinta, randamentul maxim nu va fi posibil in lipsa carnitinei.
In general, in timpul antrenamentelor, necesarul de carnitina depaseste cu mult capacitatea de sintetizare a organismului. Mii de sportivi au putut pana acum sa se convinga de efectele deosebite pe care le are L-carnitina. Ea sporeste eficienta antrenamentelor, deoarece are un rol hotarator in transformarea lipidelor in energie mecanica si contribuie la cresterea rezistentei organismului. Intarzie instalarea oboselii si epuizarii si participa la economisirea glicogenului din muschi in timpul antrenamentelor prelungite. Datorita efectului pe care il are in metabolismul lipidelor (procesul de ardere a grasimilor), L-carnitina este un component important al tuturor preparatelor moderne utilizate in lupta impotriva obezitatii.
Notificat MS / CRSPT Seria AB Nr. 1251 / 16.03.2016

Mod de administrare: ca supliment alimentar, 1 fiola de CARNITIN PURE LIQUID per zi, amestecata cu apa (aprox. 250 ml), inainte de micul dejun sau inainte de antrenament. Agitati bine fiola inainte de consum.

Atentie!
Daca sunteti insarcinata, doriti sa deveniti insarcinata, alaptati, luati orice fel de medicamente sau suferiti de orice afectiune, consultati medicul inainte de a utiliza produsul.


Scrie o recenzie

CARNITIN PURE LIQUID ALLST, 25 ml

CARNITIN PURE LIQUID ALLST, 25 ml

Accept

Site-ul Xnutrition.ro foloseste cookie-uri cu rolul de a optimiza navigarea si de a oferi servicii adaptate necesitatilor si intereselor fiecarui utilizator in parte. In caz contrar, acestea vor intra in vigoare de-indata ce inchizi aceasta notificare, derulezi pagina sau accesezi linkurile prezente.