GINSENG NATURALHEALTH MULTITEC+ 60caps Extinde

GINSENG NATURALHEALTH MULTITEC+ 60caps

Nutrytec Nutrytec

RXS391

Nou

Multitec + Ginseng este un supliment alimentar ce contine 11 vitamine, 10 minerale si extract de ginseng korean, nutrienti importanti pentru producerea energiei, mentinerea concentrarii, reducerea oboselii si protectia celulelor impotriva stresului oxidativ.

Mai multe detalii

Cumpara de 150,00lei si vei avea transport GRATUIT!

Nutrytec
Multitec + Ginseng    Multitec + Ginseng este un supliment alimentar ce contine 11 vitamine, 10 minerale si extract de ginseng korean, nutrienti importanti pentru producerea energiei, mentinerea concentrarii, reducerea oboselii si protectia celulelor impotriva stresului oxidativ.
    Numele de vitamina, „amina vietii” ilustreaza si el importanta pe care o au acesti nutrienti in functionarea optima a organismului. Spre deosebire de glucide, lipide, proteine si apa, care alcatuiesc majoritatea componentilor unei celule, vitaminele sunt prezente in organism in cantitati mai mici, dar efectul lor nu este deloc nesemnificativ; cele 80 mg de vitamina C necesare intr-o zi sunt la fel de importante ca si cele 50 g de proteine necesare intr-o zi. In general, o singura vitamina nu le poate inlocui pe celelalte, astfel incat este importanta asigurarea unui aport al tuturor vitaminelor, printr-o alimentatie echilibrata.
    Activitatea biologica a vitaminelor s-a elucidat treptat, pornind de la observatii legate de prezenta unor factori implicati in functionarea normala a organismelor, prezenti in unele alimente, altii decat glucidele, lipidele proteinele sau apa. Unele informatii in acest sens s-au obtinut observand prezenta sau absenta anumitor boli (e.g. scorbut, beri-beri sau pelagra) si alimentele consumate de subiecti umani sau animale de laborator. Elucidarea structurii vitaminelor, precum si aprofundarea cunostiintelor referitoare la activitatea lor biologica s-a realizat in cursul secolului XX.
    Vitaminele sunt implicate prin diverse mecanisme in dezvoltarea si functionarea organismelor: ajuta la producerea energiei, la sinteza unor constituenti ai organismului, la functionarea normala a sistemului imunitar sau la protectia celulelor impotriva stresului oxidativ.
    Mineralele prezente in organism indeplinesc si ele numeroase functii esentiale, regasindu-se in constitutia oaselor, implicate in transmiterea impulsurilor nervoase, functionarea muschilor sau cofactori ai metalo-enzimelor. Organismul uman este capabil sa sintetizeze numeroase substante necesare pentru functionarea sa pornind de la precursori dati, insa nu poate sintetiza mineralele pornind de la alte elemente; acestea acced in organism exclusiv prin aport alimentar.
    Plantele sunt printre primele organisme ale unei retele trofice care „aduna” diversele minerale din mediu si le fac „disponibile” animalelor ierbivore dar si omului. Astfel mineralele din apa, sol si aer ajung in alimente de origine vegetala si animala; in acest mod pot ajunge in alimente minerale esentiale pentru functionarea organismului, dar si minerale cu efecte toxice, e.g. plumb, mercur sau cadmiu.
    Numeroasele contributii la functionarea optima a organismului ale vitaminelor si mineralelor din compozitia produsului Multitec + Ginseng sunt urmatoarele: metabolismul energetic normal (calciu, fier, mangan, cupru, iod, vitaminele B1, B2, B3, B5, B6, biotina, C); reducerea oboselii (fier, vitaminele B2, B3, B5, B6, B9, C); functionarea normala a sistemului nervos (cupru, iod, vitaminele B1, B2, B3, B6, biotina, C); protectia celulelor impotriva stresului oxidativ (mangan, cupru, seleniu, vitaminele B2, E); functionarea normala a sistemului imunitar (cupru, seleniu, vitaminele A, B6, B9, C, D); metabolismul normal al macronutrientilor (zinc, crom, biotina); mentinerea sanatatii sistemului osos (calciu, vitamina D).
    Pe langa acestea, calciul este important pentru functionarea normala a muschilor, iar zincul este implicat in sinteza normala a proteinelor si mentinerea nivelului normal de testosteron din sange.
    Ginsengul korean (Panax ginseng) este o planta perena din familia Araliaceae, utilizata de aproximativ 2000 de ani in alimentatie. Structura compusilor prezenti in ginsengul korean s-a elucidat incepand cu anul 1963. Printre numeroasele substante prezente in ginseng se gasesc si saponine specifice, numite ginsenozide. Panax ginseng este utilizat cel mai des ca adaptogen, pentru marirea performantelor fizice si pentru promovarea vitalitatii.
    Multitec + Ginseng este un produs destinat reducerii oboselii cauzate de antenamente indelungate, imbunatatirea performantei sportive si intelectuale.


Multitec + Ginseng
60 capsule. Cantitate neta 40,80 g
Supliment alimentar cu vitamine, minerale si extract de plante

Ingrediente active per capsula:        
 
Calciu    80 mg
Vitamina C    60 mg
Extract uscat din ginseng    40 mg
(Panax ginseng)
Vitamina B3    16 mg
Zinc    15 mg
Fier    14 mg
Vitamina B5    5,5 mg
Vitamina E    5 mg
Vitamina B2    1,4 mg
Vitamina B6    1,15 mg
Vitamina B1    0,98 mg
Mangan    0,89 mg
Cupru    0,82 mg
Vitamina B9    200 mcg
Vitamina A    160 mcg
Iod    150 mcg
Biotina    50 mcg
Seleniu    23 mcg
Crom    16 mcg
Vitamina D    5 mcg
Vitamina B12    1 mcg
 

Alte ingrediente: antiaglomeranti - faina de orez, stearat de magneziu; capsula de gelatina; colorant - dioxid de titan.............q.s.
Poate contine urme de gluten, oua, peste, soia, lapte si fructe cu coaja lemnoasa.

Mod de administrare: ca supliment alimentar, 1 capsula pe zi, dimineata, cu un pahar de apa.

Notificat MS / CRSPT Seria AB Nr. 1310 / 13.07.2016

Scrie o recenzie

GINSENG NATURALHEALTH MULTITEC+ 60caps

GINSENG NATURALHEALTH MULTITEC+ 60caps

Accept

Site-ul Xnutrition.ro foloseste cookie-uri cu rolul de a optimiza navigarea si de a oferi servicii adaptate necesitatilor si intereselor fiecarui utilizator in parte. In caz contrar, acestea vor intra in vigoare de-indata ce inchizi aceasta notificare, derulezi pagina sau accesezi linkurile prezente.