Pret redus! IM CARNITIN PRO LIQUID, 500ml Extinde

CARNITIN PRO LIQUID, 500ml

Iron Maxx Iron Maxx

Nou

Produsul Carnitine Pro Liquid fabricat de IronMaxx contine L-carnitina si vitamina B6 intr-o forma lichida.
-500ml
-1500mg L-carnitina/25ml
-0.6% zahar
-20 portii

Mai multe detalii

Timp ramas:

35,70lei

51,00lei

-30%

Cumpara de 150,00lei si vei avea transport GRATUIT!

Lipidele indeplinesc mai multe roluri importante in organism, printre care se numara si cel de sursa de energie. Chiar daca fara energie organismul nu poate functiona nici extrema cealalta, prea multa energie, nu este o situatie mai favorabila.
Lipidele pot proveni din alimentatie sau pot fi sintetizate in organism pornind de la alte substante, cum sunt glucidele. In cazul in care organismul primeste mai multa energie decat consuma, excesul se depoziteaza sub forma de lipide in celule specializate numite adipocite. Cresterea excesiva a acestor „rezerve” nu reprezinta doar o problema estetica, ci poate cauza si probleme mai serioase in timp, afectand sistemul circulator sau digestiv.
Cel mai „simplu” mod de a scapa de aceste rezerve este reducerea aportului caloric in paralel cu cresterea consumului energetic, pentru a consuma excesul de lipide din organism in timp, un obiectiv clar dar nu intotdeauna si usor de indeplinit. In paralel cu schimbarea obiceiurilor alimentare, exista nutrienti care ajuta la „arderea” grasimilor in timpul exercitiilor fizice, printre acestea numarandu-se si L-carnitina.
L-carnitina a fost descoperita in 1905 in extracte de muschi; s-a mai decelat si in inima, un alt tesut care foloseste lipide ca sursa de energie. In timpul antrenamentelor, glucidele sunt folosite initial ca sursa de energie, fiind utilizata glucoza din sange, dupa epuizarea acesteia utilizandu-se glicogenul din ficat si muschi. Odata ce aceste resurse sunt epuizate, se incepe oxidarea (arderea) lipidelor pentru a obtine energie; aici intervine si carnitina.
Descompunerea acizilor grasi (constituenti ai lipidelor) are loc in mai multe locuri (mai exact organite) in celula. Astfel, descompunerea acizilor grasi cu catene (lanturi) foarte lungi incepe in peroxisomi; odata ce acestia au fost convertiti in acizi grasi cu catene medii si scurte, intervine L-carnitina, care ii transporta in mitocondrii, unde descompunerea lor (numita ß-oxidare) este finalizata. In urma acestei descompuneri rezulta acetilcoenzima A, care in urma unor reactii subsecvente va genera energie (sub forma moleculelor de ATP), energie care se poate consuma, printre altele si in cadrul antrenamentelor.
Produsul Carnitine Pro Liquid fabricat de IronMaxx contine L-carnitina si vitamina B6 intr-o forma lichida, cu gust placut de capsuni sau mango.
Pe langa L-carnitina, vitamina B6 este utila celor cu un stil de viata activ deoarece contribuie la metabolismul energetic normal, functionarea normala a sistemului nervos, metabolismul normal al proteinelor si glicogenului, reglarea activitatii hormonale si reducerea oboselii. Multumita acestor contributii, ofera un suport nutritional in timpul si dupa antrenamente.


Notificat MS / CRSPT Seria AB Nr. 1493 / 24.07.2017

Scrie o recenzie

CARNITIN PRO LIQUID, 500ml

CARNITIN PRO LIQUID, 500ml

Accept

Site-ul Xnutrition.ro foloseste cookie-uri cu rolul de a optimiza navigarea si de a oferi servicii adaptate necesitatilor si intereselor fiecarui utilizator in parte. In caz contrar, acestea vor intra in vigoare de-indata ce inchizi aceasta notificare, derulezi pagina sau accesezi linkurile prezente.