LOW CALORIES SPORTS DRINK IM, 1000ml Extinde

LOW CALORIES SPORTS DRINK IM, 1000ml

Iron Maxx Iron Maxx

Nou

MOMENTAN INDISPONIBIL

Low Calories Sportsdrink fabricat de IronMaxx este o bautura concentrata ce contine L-carnitina, magneziu si vitamine ale complexului B - niacina, vitamina B6, vitamina B1 si biotina.
-formula concentrata
-67 portii a cate 765ml
-fara grasimi
-cu vitamine si minerale
-58.5kcal/100ml

Mai multe detalii

Cumpara de 150,00lei si vei avea transport GRATUIT!

IronMaxx
Low Calories Sportsdrink


Low Calories Sportsdrink fabricat de IronMaxx este o bautura concentrata ce contine L-carnitina, magneziu si vitamine ale complexului B - niacina, vitamina B6, vitamina B1 si biotina.
Datorita formei sale concentrate un flacon de 1000 ml poate fi folosit pentru obtinerea a 67 de bauturi a cate 765 ml fiecare.
L-carnitina a fost descoperita in 1905 in extracte de muschi; s-a mai decelat si in inima, un alt tesut care foloseste lipide ca sursa de energie. In timpul antrenamentelor, glucidele sunt folosite initial ca sursa de energie, fiind utilizata glucoza din sange, dupa epuizarea acesteia utilizandu-se glicogenul din ficat si muschi. Odata ce aceste resurse sunt epuizate, se incepe oxidarea (arderea) lipidelor, mai exact a acizilor grasi, pentru a obtine energie; aici intervine si carnitina. Aceasta ii transporta in mitocondrii, unde descompunerea lor (numita ß-oxidare) este finalizata. In urma acestei descompuneri rezulta acetilcoenzima A, care in urma unor reactii subsecvente va genera energie (sub forma moleculelor de ATP), energie care se poate consuma, printre altele si in cadrul antrenamentelor.
Magneziul roluri importante in majoritatea celulelor, interactionand cu compusi cum ar fi acidul adenozintrifosforic (ATP, compus vital pentru metabolismul energetic) si acizii nucleici (DNA si RNA). Se gaseste si in structura clorofilei din plante.
In organismul adultului se afla aproximativ 25-30 g magneziu, din care circa 60% se afla in schelet. Restul se afla in celule, predilect in mitocondrii si nucleu, precum si in spatiul extracelular. Magneziul participa, alaturi de calciu si fosfor, la asigurarea structurii de rezistenta osoasa, contribuie la echilibrul electrolitic. Pentru sportivi este important prin implicarea sa in metabolismul energetic, energia fiind necesara tuturor proceselor vitale si nu doar antrenamentelor; totodata este implicat in functionarea normala a sistemului nervos, oferind si un suport „mental” antrenamentelor. Deoarece este implicat in functionarea normala a muschilor, magneziul este esential pentru cei care doresc sa efectueze exercitii fizice mai mult sau mai putin intense.
Vitaminele complexului B sunt hidrosolubile, avand diverse roluri in organism: participa la producerea energiei, sprijina functionarea sistemului imunitar sau ajuta la reducerea oboselii. Cele patru vitamine ale complexului B prezente in produsul Low Calories Sportsdrink contribuie la: metabolismul energetic normal (vitaminele B1, B6, biotina); reducerea oboselii (vitamina B6); functionarea normala a sistemului nervos (vitaminele B1, B6, biotina); functionarea normala a sistemului imunitar (vitamina B6); metabolismul normal al macronutrientilor (biotina).

Low Calories Sportsdrink - Apple
Lichid. Cantitate neta 1000 ml
Bautura concentrata cu vitamine si L-carnitina - aroma de mere. Cu zaharuri si indulcitori.

Ingrediente: apa; acidifiant - acid citric; aroma; sare de masa; fructoza; indulcitori - acesulfam de potasiu, sucraloza; coloranti - E 150c caramel amoniacal, E 104 galben de quinolina; oxid de magneziu; L-carnitina; agent de ingrosare - guma xantan; conservant - sorbat de potasiu; niacina; emulgator - E 471 mono- si digliceride ale acizilor grasi; vitamina B6; vitamina B1; biotina. Poate contine urme de lactoza, soia, ou si gluten.

Instructiuni de utilizare: amestecati 15 ml Low Calories Sportsdrink (va rugam utilizati capacul dozator) cu 750 ml apa; agitati putin. Recomandare: consumati pana la 4 bauturi preparate a cate 765 ml per zi, in functie de efortul fizic.

Declaratie nutritionala.
Per 100 ml Per 765 ml bautura
concentrat preparata*
Valoare energetica 252 kJ / 58,5 kcal 37,9 kJ / 8,8 kcal
Grasimi

Notificat MS Nr. 2402, 2403, 2404 / 18.12.2017

Scrie o recenzie

LOW CALORIES SPORTS DRINK IM, 1000ml

LOW CALORIES SPORTS DRINK IM, 1000ml

Accept

Site-ul Xnutrition.ro foloseste cookie-uri cu rolul de a optimiza navigarea si de a oferi servicii adaptate necesitatilor si intereselor fiecarui utilizator in parte. In caz contrar, acestea vor intra in vigoare de-indata ce inchizi aceasta notificare, derulezi pagina sau accesezi linkurile prezente.