Pret redus! PERFORMANCE FAT FIRE 3000, 20*60ml Extinde

FAT FIRE PERFORMANCE 3000, 20*60ml

Nutrytec Nutrytec

Nou

Este un produs excelent pentru arderea grasimilor datorita complexului de ingrediente l-carnitina, taurina si extract de ceai verde.
O portie contine:
-2g carnitina
-1g ceai verde si taurina
-fara aspartam
-fara substante interzise


Mai multe detalii

Timp ramas:

Cumpara de 150,00lei si vei avea transport GRATUIT!    Activitatea fizica este un aspect important al rutinei zilnice deoarece pe langa scopul sau evident, e.g. deplasarea in timp si spatiu, indeplinirea unor sarcini sau chiar relaxare, poate aduce si un alt beneficiu – mentinerea unei greutati optime. Acest lucru se poate explica prin prisma aportului si consumului de energie.
    Pe langa celelalte roluri pe care indeplinesc, e.g. structural, macronutrientii sunt folositi de organism pentru obtinerea energiei. Metabolismul energetic este deosebit de complex, „dezlegarea” reactiilor care il alcatuiesc reprezentand principala activitate a numerosi cercetatori. Cu toate acestea, aspectele fundamentale se pot prezenta in cateva propozitii. Pentru a functiona normal, organismul are nevoie de energie – aceasta provine din nutrientii prezenti in alimente.
Daca organismul primeste energia de care are nevoie si nimic mai mult, functioneaza normal. In cazul in care primeste mai putin sau mai mult, se observa anumite procese de adaptare la situatia in cauza. Un aport energetic suboptimal duce la utilizarea rezervelor existente in organism, initial sub forma lipidelor existente in tesutul adipos si daca situatia se mentine si alte tesuturi, cum ar fi cel muscular, vor fi utilizate in vederea obtinerii energiei. Evident, aceasta situatie nu poate continua la nesfarsit.
Extrema opusa este reprezentata de un aport energetic care depaseste nevoile organismului, situatie in care excesul este depozitat in tesutul adipos sub forma lipidelor. Aceasta situatie poate continua o perioada mult mai lunga in comparatie cu prima situatie prezentata, insa cu timpul creste riscul aparitiei unor probleme de sanatate la nivelul multor aparate si sisteme ale organismului.
Pentru a echilibra un aport energetic crescut, exista doua abordari: cresterea consumului de energie respectiv reducerea aportului caloric. Aici se poate dovedi utila activitatea fizica, deoarece necesita energie, putand ajuta la „consumarea” rezervelor de lipide acumulate.
Alaturi de activitatea fizica si reducerea aportului caloric, exista anumiti nutrienti care pot fi de folos celor care urmaresc reducerea sau mentinerea greutatii corporale, de regula nutrienti implicati si ei intr-un mod sau altul in catabolismul („arderea”) lipidelor.
Printre acestia se numara L-carnitina si ceaiul verde, substante prezente in compozitia suplimentului alimentar Fat Fire 3000 fabricat de Nutrytec.
L-carnitina a fost descoperita in 1905 in extracte de muschi, initial fiind inclusa in complexul vitaminelor B; astazi nu mai este considerata o vitamina deoarece carnitina este sintetizata in organismul mamiferelor. La 50 de ani dupa ce a fost descoperita in muschi,          L-carnitina a fost decelata si la anumite bacterii, indeplinind mai multe roluri in celula acestora (e.g. protectia impotriva factorilor de mediu nefavorabili). S-a decelat in unele zone si in sol si apa, prezenta respectiv abundenta ei fiind dependenta de bacteriile care populau mediile respective.
Descompunerea acizilor grasi (constituenti ai lipidelor) are loc in mai multe locuri (mai exact organite) in celula. Astfel, descompunerea acizilor grasi cu catene (lanturi) foarte lungi incepe in peroxisomi; odata ce acestia au fost convertiti in acizi grasi cu catene medii si scurte, intervine L-carnitina, care ii transporta in mitocondrii, unde descompunerea lor (numita β-oxidare) este finalizata. In urma acestei descompuneri rezulta acetilcoenzima A, care in urma unor reactii subsecvente va genera energie (sub forma moleculelor de ATP), energie care se poate consuma, printre altele si in cadrul antrenamentelor.
Din nou se reitereaza importanta activitatii fizice in vederea consumarii rezervelor de lipide acumulate.
Taurina poate fi sintetizata de organism, dar in perioade de stres, traume sau eforturi deosebite, necesita aport din exterior, deoarece aceste stari epuizeaza rezervele din organism. Rezervele de taurina sunt concentrate in principal in muschii scheletici si sistemul nervos central. Ajuta la inlaturarea senzatiei de oboseala.
Ceaiul verde obtinut din Camellia sinensis este un aliment consumat in multe regiuni ale globului, arborele de ceai fiind cultivat in zone precum Asia sau Africa. Diferitele tipuri de ceai se obtin din frunzele arborelui de ceai, diferentele observabile intre aceste tipuri fiind datorate modului in care sunt prelucrate frunzele dupa recoltare. In cazul ceaiului verde, frunzele sunt nefermentate. Printre substante biologic-active decelate in ceai se numara catechinele, cafeina respectiv teanina. Ceaiul in diversele sale forme este larg utilizat, fiind o bautura bogata in nutrienti care sprijina desfasurarea proceselor metabolice.

Prezentare: 20 flacoane de 60 ml lichid cu aroma de mar verde. Cantitate neta: 60 ml. Portia zilnica recomandata: 60 ml. Mod de administrare: consumati 1 flacon inainte de antrenament, de preferinta pe stomacul gol. Ingrediente: apa, L-carnitina base, taurina, acidifiant (acid citric), indulcitori (sucraloza si acesulfam K), aroma, extract lichid de ceai verde [Camelia sinensis (L.)], conservanti (benzoat de sodiu si sorbat de potasiu) si coloranti (tartrazina si albastru patent V). Poate contine urme de oua, peste si soia.

60 ml (1 flacon) contin:
L-carnitina                2 g
Taurina                990 mg
Extract lichid de ceai verde        10 mg

Notificat MS / CRSPT Seria AB Nr. 1435 / 19.04.2017Scrie o recenzie

FAT FIRE PERFORMANCE 3000, 20*60ml

FAT FIRE PERFORMANCE 3000, 20*60ml

Accept

Site-ul Xnutrition.ro foloseste cookie-uri cu rolul de a optimiza navigarea si de a oferi servicii adaptate necesitatilor si intereselor fiecarui utilizator in parte. In caz contrar, acestea vor intra in vigoare de-indata ce inchizi aceasta notificare, derulezi pagina sau accesezi linkurile prezente.