PARTENER OFICIAL AL FEDERATIEI ROMANE DE CULTURISM SI FITNESS
SYN L-CARNITINE SHOT, 20*60ml Extinde

L-CARNITINE SHOT SYN, 20*60ml

Syntech Syntech

Nou

SYN L-CARNITINE SHOT, 20*60ml

Produsul L-Carnitine Shot este disponibil sub forma de fiole si contine pe langa L-Carnitine si ceai verde, Vitaminele B1 si B6.
O fiola ofera:
3000mg L-Carnitine
30mg Green Tea
3.75mg Vitamin B1
7.5mg Vitamin B6

Mai multe detalii

7,26lei

Cumpara de 150,00lei si vei avea transport GRATUIT!

L-carnitina a fost descoperita in anul 1905 si este produsa in mod natural in organism, in ficat si in rinichi, fiind sintetizata din aminoacizii lizina si metionina. Unii o clasifica in grupa aminoacizilor neesentiali. Intervine in metabolizarea alimentelor, mai precis in „transformarea” acestora in energie. L-carnitina transfera acizii grasi cu catene lungi, cum sunt trigliceridele, in mitocondrii („centralele” energetice ale celulelor) unde pot fi oxidati pentru a produce energie. L-carnitina are un rol important in exercitiile fizice, deoarece in timpul antrenamentelor se produce o scadere a concentratiei de carnitina din sistemele de depozit (muschi, ficat, rinichi). Cele mai mari cantitati de carnitina se gasesc in muschi si in inima. Deoarece principalii utilizatori ai energiei sunt chiar muschii scheletici si inima, o cantitate insuficienta de carnitina va genera o slabiciune musculara si functionarea defectuoasa a cordului. In plus, grasimea neutilizata se va depune.
La sportivi, "cererea" de energie este mult mai mare, iar necesarul de carnitina pentru satisfacerea acestei cereri depaseste capacitatea organismului de a o sintetiza. In timpul unui efort prelungit, energia necesara functionarii muschilor provine, in proportie de 50 - 80% (in functie de intensitatea efortului), din arderea grasimilor. Deoarece L-carnitina sustine activitatea inimii si a muschilor, si oboseala se va instala mai tarziu.
Produsul L – Carnitine Shot fabricat de SynTech este disponibil sub forma de fiole si contine pe langa L-carnitina ceai verde si vitaminele B6 si B1. fiind usor de administrat.
Ceaiul verde obtinut din Camellia sinensis este un aliment consumat in multe regiuni ale globului, arborele de ceai fiind cultivat in zone precum Asia sau Africa. Diferitele tipuri de ceai se obtin din frunzele arborelui de ceai, diferentele observabile intre aceste tipuri fiind datorate modului in care sunt prelucrate frunzele dupa recoltare. In cazul ceaiului verde, frunzele sunt nefermentate. Printre substante biologic-active decelate in ceai se numara catechinele, cafeina respectiv teanina. Ceaiul in diversele sale forme este larg utilizat, fiind o bautura bogata in nutrienti care sprijina desfasurarea proceselor metabolice.
Vitaminele B6 si B1 sunt vitamine hidrosolubile care participa la mai multe procese metabolice. Din punctul de vedere al sportivilor, cele doua reprezinta interes deoarece contribuie la metabolismul energetic normal si functionarea normala a sistemului nervos; pe langa acestea vitamina B6 contribuie la reducerea oboselii.

Ceai verde (Camellia sinensis) 30 mg
Vitamina B6
(clorhidrat de piridoxina) 7,5 mg
Vitamina B1
(clorhidrat de tiamina) 3,75 mg

Alte ingrediente: apa; corector de aciditate - acid citric; indulcitori - xilitol, sucraloza; conservant - sorbat de potasiu; agent de ingrosare - guma xantan........q.s.
Poate contine urme de lapte, soia, gluten, crustacee, oua, seminte de susan, nuci, telina, sulfiti.

Mod de administrare: ca supliment alimentar, consumati jumatate de fiola (30 ml) cu 20 de minute inainte de antrenament. Agitati bine fiola inainte de consum.

Atentie!

Nu se administreaza copiilor, femeilor insarcinate sau care alapteaza.
Consultati medicul inainte de a folosi acest produs daca urmati un tratament cu anticoagulante.

Notificat MS / CRSPT Seria AB Nr. 1508 / 09.08.2017

Scrie o recenzie

L-CARNITINE SHOT SYN, 20*60ml

L-CARNITINE SHOT SYN, 20*60ml

Accept

Site-ul Xnutrition.ro foloseste cookie-uri cu rolul de a optimiza navigarea si de a oferi servicii adaptate necesitatilor si intereselor fiecarui utilizator in parte. In caz contrar, acestea vor intra in vigoare de-indata ce inchizi aceasta notificare, derulezi pagina sau accesezi linkurile prezente.