PARTENER OFICIAL AL FEDERATIEI ROMANE DE CULTURISM SI FITNESS
SYNEDRINE VEGGIE 120 vcaps Extinde

SYNEDRINE VEGGIE 120 vcaps

Syntech Syntech

RXS213

Nou

Este un supliment alimentar pentru slabit pe baza de plante: GUARANA, CEAI VERDE, CAFEA VERDE, PORTOCALE AMARE, PAPADIE, ARDEI ROSU, PIPER NEGRU.

Mai multe detalii

143,64lei

Cumpara de 150,00lei si vei avea transport GRATUIT!

Cel mai nou produs creat de SynTech in vederea arderii grasimilor are ca ingrediente componente care si-au aratat eficienta in cadrul unor cercetari extensive. In cursul dezvoltarii produsului Synedrine, s-au urmarit trei aspecte: produsul trebuie sa fie eficient si bazat pe cercetare; trebuie sa respecte cele mai stricte cerinte din domeniul sigurantei alimentelor; trebuie sa fie usor de ingerat.
Avand acestea in vedere, s-au ales ingrediente recunoscute pentru rolul lor in arderea grasimilor care actioneaza sinergic, potentandu-si reciproc efectele.
Combinatia de galat de epigalocatechina (abreviat in limba engleza ca EGCG) provenit din ceaiul verde si cafeina provenita din guarana a fost investigata in numeroase studii, cercetandu-se eficienta ei in arderea grasimilor; s-a ajuns la concluzia ca arderea grasimilor este stimulata de combinatia dintre ceaiul verde si cafeina.
In primul rand, fenolii din ceaiul verde „incetinesc” enzimele care degradeaza adrenalina si noradrenalina. Niveluri ridicate ale acestor substante stimuleaza transportul grasimilor in sange, facilitand astfel descompunerea lor in muschi si organe. La nivel celular, fenolii produc un efect similar. Fenolii gasiti in ceaiul verde, e.g. EGCG, stimuleaza mitocondriile din celule sa consume mai multi acizi grasi, iar cafeina face celulele mai receptive la adrenalina si ceai verde. Astfel, 150 mg de cafeina maresc arderea grasimilor cu 33%; adaugand la cafeina EGCG din ceaiul verde, arderea grasimilor se poate spori cu pana la 41%.
SynTech a ales sa foloseasca o cantitate mare de ceai verde, asigurand un aport zilnic (4 capsule pe zi) de 1400 mg ceai verde, standardizat la 19% EGCG (270 mg); astfel se asigura cantitatea optima de fenoli pentru arderea grasimilor.
Capsicum annuum (ardeiul rosu) este o alta planta studiata pentru rolul sau in arderea grasimilor. Efectul a fost urmarit de cercetatori de la Universitatea Oklahoma prin administrarea de Capsicum annuum unui grup de 60 de persoane, inainte de exercitii fizice. In comparatie cu al doilea grup care a primit un placebo, cei din primul grup au reusit sa consume mai multe calorii. Acest studiu confirma ceea ce au indicat si altele efectuate anterior, adica planta Capsicum annuum imbunatateste termogeneza, stimuland astfel pierderea grasimilor; Capsicum annuum stimuleaza de asemenea si oxidarea grasimilor putand ajuta astfel pierderea in greutate.
Svetol® este un extract natural obtinut din boabe de cafea verde, cu un efect considerabil asupra arderii grasimilor. O serie de cercetari au aratat ca Svetol® poate imbunatati pierderea in greutate. Componentul principal al lui Svetol® este acidul clorogenic (~50%); acesta este un polifenol cu proprietati antioxidante, care s-a aratat ca fiind foarte util pentru pierderea in greutate, cantitatea recomandata de unele studii fiind de 400 mg / zi, putand fi consumata odata sau in mai multe reprize.
Papadia (Taraxacum officinale) este o planta cu proprietati diuretice, ajutand la eliminarea apei in exces si la „definirea” muschilor.
Citrus aurantium (portocalul amar) este o planta utilizata atat in scop ornamental cat si alimentar. Multumita proprietatilor sale, se utilizeaza pentru mentinerea greutatii, contribuind si la arderea grasimilor, completand astfel actiunea celorlalte ingrediente ale produsului.
Bioperine® - acest extract patentat de piper negru ajuta la absorbtia celorlalte componente din Synedrine V Caps.

Scrie o recenzie

SYNEDRINE VEGGIE 120 vcaps

SYNEDRINE VEGGIE 120 vcaps

Accept

Site-ul Xnutrition.ro foloseste cookie-uri cu rolul de a optimiza navigarea si de a oferi servicii adaptate necesitatilor si intereselor fiecarui utilizator in parte. In caz contrar, acestea vor intra in vigoare de-indata ce inchizi aceasta notificare, derulezi pagina sau accesezi linkurile prezente.