Pret redus! TERMOTEC CAFFEINE, 100caps Extinde

CAFFEINE TERMOTEC, 100caps

Nutrytec Nutrytec

RXS266

Nou

MOMENTAN INDISPONIBIL
Este un supliment alimentar ce contine cafeina anhidra, care este un puternic accelerant energetic; energizeaza organismul in vederea unor antrenamente puternice.
Cafeina declanseaza o serie de reactii specifice benefice sportivilor, printre care diminuarea oboselii, rezistenta fizica si psihica crescute.

1 capsula contine:
- 200mg cofeina anhidra

Mai multe detalii

Timp ramas:

Cumpara de 150,00lei si vei avea transport GRATUIT!
Cafeina (1,3,7-trimetilxantina) este un alcaloid care se gaseste in numeroase specii de plante, actionand in acestea ca un „pesticid” care paralizeaza sau ucide insectele. Cele mai obisnuite surse vegetale cu continut de cafeina sunt arborele de cafea, de ceai si de cacao. Alte surse de cafeina pot fi plantele guarana, yerba maté, utilizate uneori la prepararea bauturilor energizante si a ceaiurilor. Insa, principala sursa de cafeina raman arborii de cafea (Coffea arabica si Coffea canephora).
Istoria consumului cafeinei si a cafelei este deosebit de bogata. Se considera ca oamenii au inceput sa consume cafeina inca in epoca de piatra, cand au descoperit ca pot alunga oboseala si isi pot stimula vigilenta mestecand semintele, scoarta sau frunzele anumitor plante. Mult mai tarziu, au descoperit ca acestea au un efect mai puternic daca sunt fierte. Coffea arabica (una din speciile de plante care produce boabe bogate in cafeina) este originara din muntii Etiopiei; Yemen a fost prima tara in care s-a cultivat arborele de cafea, iar boabele verzi de cafea au fost prajite pentru prima data in Turcia, cuvantul ”cafea” avand si el origini orientale (cuvantul ”qahwah” provenind din Arabia). In Europa, primele informatii despre consumul cafelei dateaza din secolul 17, cand s-au deschis primele cafenele, la Copenhaga si Venetia. Oamenii nu sunt singurele fiinte vii care sunt consumatoare ”avide” de cafeina; se cunoaste faptul ca unele bacterii pot utiliza cafeina ca hrana, pana in prezent fiind descoperite doua cai de catabolizare a cafeinei la bacterii.
Cafeina este un stimulent al sistemului nervos central si al metabolismului si este utilizat pentru recreere, pentru reducerea oboselii fizice si restabilirea vigilentei mentale atunci cand survine o stare de slabiciune sau moleseala.
Caffeine 200 fabricat de Nutrytec este un supliment alimentar ce contine cafeina anhidra, care este un puternic accelerant energetic; energizeaza organismul in vederea unor antrenamente puternice.
Cafeina declanseaza o serie de reactii specifice benefice sportivilor, printre care diminuarea oboselii, rezistenta fizica si psihica crescute.
Cafeina, insa, nu este numai un stimulent. Beneficiile sale au fost confirmate de o multitudine de studii. Substanta patrunde adanc in celulele musculare si intarzie instalarea oboselii musculare.

Caffeine 200
100 capsule. Cantitate neta 38,50 g
Supliment alimentar cu cafeina
Contine cafeina. Nu se recomanda pentru copii, femei insarcinate sau care alapteaza, persoane cu afectiuni renale sau persoane cu sensibilitate la cafeina. O capsula contine 200 mg cafeina.

Ingrediente active per capsula:
Cafeina anhidra    200 mg

Alte ingrediente: agenti antiaglomeranti - carbonat de magneziu si stearat de magneziu; capsula de gelatina; colorant - dioxid de titan..........q.s.
Poate contine urme de gluten, oua, fructe cu coaja lemnoasa, peste, soia si lapte.

Mod de administrare: ca supliment alimentar, luati 1 capsula pe zi cu 1 ora inainte de antrenament.

Atentie!
Se recomanda exclusiv persoanelor sanatoase, cu varste intre 18-55 ani. Consultati medicul in cazul in care suferiti sau sunteti suspect de a suferi de vreo afectiune, daca consumati medicamente eliberate pe baza de reteta medicala sau daca sunteti insarcinata sau in perioada de alaptare. Excesul de cafeina poate provoca irascibilitate, iritabilitate, insomnie si ocazional tahicardie.

Notificat MS / CRSPT Seria AB Nr. 1306 / 28.06.2016

Scrie o recenzie

CAFFEINE TERMOTEC, 100caps

CAFFEINE TERMOTEC, 100caps

Accept

Site-ul Xnutrition.ro foloseste cookie-uri cu rolul de a optimiza navigarea si de a oferi servicii adaptate necesitatilor si intereselor fiecarui utilizator in parte. In caz contrar, acestea vor intra in vigoare de-indata ce inchizi aceasta notificare, derulezi pagina sau accesezi linkurile prezente.