Pret redus! TERMOTEC LIPO BURN, 120caps Extinde

LIPO BURN TERMOTEC, 120caps

Nutrytec Nutrytec

RXS314

Nou

stoc redus: 2 buc

Este un supliment alimentar pentru arderea grasimilor cu:
- aminoacizi(colina, inozitol, carnitina, metionina, tirozina)
- vitamine (B1 si B6) si
- ceai verde.
- produs testat antidoping
- fara substante interzise

Mod de administrare: ca supliment alimentar, 2 capsule dimineata si 2 capsule cu jumatate de ora inainte de antrenament.

Mai multe detalii

Timp ramas:

Cumpara de 150,00lei si vei avea transport GRATUIT!    Lipidele au numeroase roluri in organism, fiind utilizate ca surse de energie, componente ale membranelor celulare, protectia mecanica a unor organe, e.g. rinichii sau ca „izolatori”, stratul subcutanat de lipide ajutand la mentinerea temperaturii constante a organismului. Lipidele sunt distribuite in toate celulele din organism, insa exista si celule specializate a caror functie este depozitarea lipidelor; acestea se numesc adipocite si contin o singura picatura mare de lipide inconjurata de un strat subtire de citoplasma, nucleul celulei fiind localizat spre periferia acesteia. Mai exista si un al doilea tip de adipocite, care in loc de o singura picatura mare de lipide contin un numar mai mare de picaturi mici.
    Lipidele din organism pot proveni din mai multe surse: lipide care acced in organism odata cu alimentele sau lipide care sunt sintetizate in organism pornind de la alti compusi, in principal glucide si intr-o masura mai redusa proteine. Daca lipidele consumate nu sunt utilizate pentru producerea de energie, ele se depoziteaza. In mod similar, daca glucidele consumate nu sunt utilizate pentru producerea de energie sau depozitate sub forma de glicogen, se transforma in lipide.
    Astfel, in cazul unui aport excesiv de lipide sau glucide, se constata o crestere a cantitatii de lipide depozitata in tesutul adipos. Initial, adipocitele depoziteaza cantitati tot mai mari de lipide, iar cand au atins capacitatea maxima se divid, pentru a putea acomoda cantitati mai mari de lipide in tesut. Prezenta unui exces de lipide in organism a devenit o problema comuna a societatii moderne, datorita consecintelor nefaste asupra sanatatii. Poate si de aceea lipidele se bucura de o reputatie oarecum negativa si intr-un fel nemeritata.
    Una din metodele care se pot utiliza pentru reducerea excesului de lipide din organism este reprezentata de combinatia dintre exercitii fizice si alimentatie adecvata. Multumita exercitiilor fizice se produce o cerere crescuta de energie, care provine si din arderea lipidelor. Totodata, completarea unei alimentatii adecvate cu produse care sprijina metabolismul lipidelor, ajutand astfel la arderea acestora, poate duce la atingerea scopurilor dorite.
    Lipo Burn fabricat de Nutrytec este un supliment alimentar destinat celor care urmaresc arderea grasimilor. Printre ingredientele sale se numara colina, inozitolul,                L - carnitina, L - metionina, L - tirozina, extractul de ceai verde, vitaminele B6 si B1, cu rol in arderea grasimilor, producerea de energie sau mentinerea concentrarii.
    Colina este o substanta cu numeroase roluri in organism, printre care se numara si transportul lipidelor, realizat cu ajutorul lipoproteinelor. Deoarece lipidele nu sunt solubile in apa, pentru a putea fi transportate in organism acestea sunt legate de anumite proteine, rezultand lipoproteinele, care au o solubilitate mult mai buna in apa si pot fi transportate prin fluxul sanguin la tesuturi.
    Inozitolul este o componenta a unor lipide din organism, cum ar fi inozitolfosfolipidele. Este prezent si in structura membranei celulare.
    L - carnitina intervine in transportul lipidelor, mai exact a acizilor grasi componenti, in mitocondrii, acele organite celulare in care are loc „arderea” grasimilor. Deoarece aceste organite prezinta o membrana dubla, acizii grasi nu pot intra spontan in mitocondrie, acestia traversand membrana legati de L - carnitina. Astfel, prin participarea la acest transport,          L - carnitina are un rol important in arderea grasimilor.
    L - metionina este un aminoacid cu sulf care participa la reactiile din metabolismul intermediar, fiind si o unitate constituenta a proteinelor.
L - tirozina este un aminoacid cu rol de precursor al neurotransmitatorilor, de exemplu catecolaminele (dopamina, adrenalina, noradrenalina).
    Extractul de ceai verde contine numeroase substante utile pentru functionarea normala a organismului; printre acestea se remarca polifenolii si epigalocatechin galatii. Consumul ceaiului isi are originea in China antica, anticii asociind numeroase beneficii consumului de ceai. Ceaiul verde ajuta la accelerarea metabolismului, facilitand arderea grasimilor.
    Vitamina B6 (piridoxina) este o vitamina hidrosolubila care joaca un rol cheie in transformarea proteinelor pe care le consumam in aminoacizii care alcatuiesc masa musculara. In plus, ajuta la eliberarea energiei, reducerea oboselii si formarea unor neurotransmitatori importanti (cum ar fi serotonina) si la mentinerea unui sistem imunitar sanatos.
    Vitamina B1 (tiamina) este importanta pentru sportivi multumita contributiei sale la metabolismul energetic normal si la functionarea normala a sistemului nervos. Pe langa acestea, mai contribuie la functionarea normala a inimii.

Lipo Burn
120 capsule. Cantitate neta 58,93 g
Supliment alimentar cu aminoacizi, vitamine si ceai verde

Ingrediente active per capsula:
Bitartrat de colina    80 mg
Inozitol    80 mg
Tartrat de L-carnitina    50 mg
L-metionina    50 mg
L-tirozina    50 mg
Extract uscat de ceai verde    30 mg
(Camellia sinensis)
Vitamina B6 (clorhidrat de piridoxina)    0,165 mg
Vitamina B1 (clorhidrat de tiamina)    0,135 mg

Alte ingrediente: agent antiaglomerant - stearat de magneziu; capsula de gelatina; colorant - dioxid de titan..............q.s.
Poate contine urme de gluten, fructe cu coaja lemnoasa, peste, oua, soia si lapte.

Mod de administrare: ca supliment alimentar, 2 capsule dimineata si 2 capsule cu jumatate de ora inainte de antrenament.

Notificat MS / CRSPT Seria AB Nr. 1297 / 28.06.2016

Scrie o recenzie

LIPO BURN TERMOTEC, 120caps

LIPO BURN TERMOTEC, 120caps

Accept

Site-ul Xnutrition.ro foloseste cookie-uri cu rolul de a optimiza navigarea si de a oferi servicii adaptate necesitatilor si intereselor fiecarui utilizator in parte. In caz contrar, acestea vor intra in vigoare de-indata ce inchizi aceasta notificare, derulezi pagina sau accesezi linkurile prezente.